Sport

S-au bucurat după un timp

Un an și jumătate. Atât a trecut de când Jean Sony Alcenat nu mai marcase în tricoul Petrolului. A înscris, din nou, la Cluj după o cursă pe partea dreaptă și un șut fără replică pentru portarul Niculescu. Înaintea acestei execuții, fundașul marcase ultima oară, într-un meci nebun, în mai 2013, când Petrolul a bătut acasă Brașovul cu 6 la 4.

Fotbalistul haitian nu pare hotărât să-și prelungească înțelegerea contractuală cu formația ploieșteană, dar a primit o nouă convocare la echipa națională. Împreună cu Mustivar, care a revenit după accidentare, jucând un sfert de oră la Cluj, va juca pentru reprezentativa statului Haiti, cu Antigua și Jamaica. O altă convocare exotică este cea a lui Nepomuceno, care astăzi a împlinit 22 de ani.

Mijlocașul Petrolului va avea tot două partide se susținut în tricoul statului Curacao, cu Trinidad Tobago si Cuba. În schimb, chiar dacă a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale etapei, Toto Tamuz n-a mai prins lotul Israelului. “Tancul” a ajuns la cota 10, fiind, la acest moment, al doilea golgeter al Romaniei. Dupa 10 etape a inscris, iarasi, si Juan Albin.

Uruguayanul a scuturat plasa, ultima oara, tot intr-o deplasare, la Craiova. Atunci a înscris frumos din lovitură liberă, dar și la Cluj mijlocașul s-a bucurat de aprecieri după un șut bară-gol. Petrolul se menține pe locul 3 și după această etapă, dar s-a apropiat la un singur punct de CFR Cluj, ocupanta locului secund.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co