Sport

S-au instalat, cu stil, pe primul loc

Petrolul s-a instalat cu stil în fruntea seriei a treia din liga a treia. A bătut Bradu în prima jumătate de oră cu goluri rapide și spectaculoase. Secunda 13 a fost cu noroc pentru vârful Arnăutu, care a marcat cel mai rapid gol după o fază începută chiar de primul fluier al arbitrului. “Arnă” și-a dublat porția după o altă fază frumoasă. Ciocălteu i-a pasat cu călcăiul iar golgeterul lupilor, cu 8 goluri, a trimis mingea în poartă.
Golul lui Ciocălteu nu a fost întâmplător după cum a povestit micuțul fotbalist. El a trimis balonul aproape de vinclu după o pasă a lui Arnăutu. Un alt micuț, Nini Popescu, a fost faultat în careu, iar Claudiu Tudor l-a fentat, de la 11 metri, pe portarul oaspete. Tot oaspeții au surprins cu președintele-jucător Soare, care și-a îndeplinit visul de a juca pe arena ,,Ilie Oană”. Cu numărul 10 pe tricou și cu ghete roșii.
Piteștiul este destinația următoare a Petrolulului în etapa viitoare. Vineri după-amiază, gruparea ploieșteană va juca pe terenul echipei secunde a Mioveniului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co