Sport

Valori în galben-albastru

Echipa de baschet masculin CSM Ploiesti vrea să atragă și prin culori. De aceea, staff-ul a hotărât ca echipamentul de joc să fie in galben și albastru. Managerul Cătălin Burlacu spune că au apelat la aceste culori deoarece reprezintă orașul dar și pentru a-i atrage pe fanii Petrolului la meciurile lor, așa cum și ei merg pe arena ,,Ilie Oană”.
Trupa municipală atrage și prin vedetele din lot. Burlacu, Szijarto, Tudor, Santana au făcut ca și meciul cu echipa secundă a Mureșului să fie câștigat. De prezența lor se bucură și jucătorii mai tineri, care au de la cine învăța. Afectat de ratarea Campionatului European din cauza unei accidentări grave, Adi Tudor a vrut sa se lase dar Burlacu l-a convins sa continue.
Celor prezenți la sală le-a fost dor de cei care au scris istorie pentru baschetul românesc. Mai ales copiilor care imediat după joc, s-au repezit la Burlacu, Szijarto și Tudor, pentru poze și autografe. Runda următoare, “municipalii” vor evolua tot în Sala „Olimpia”, cu echipa secundă a campioanei „U”-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co