Actualitate

S-au liniștit apele în cartierele problematice din Ploiești, după survolarea elicopterelor

S-a așternut liniștea în tot Ploieștiul în cursul zilei de marți.
Asta după violențele care au avut loc în Prima zi de Paște în cartierul ploieștean Mimiu și după acțiunile de amploare de luni ale forțelor de ordine.
Polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova au fost trimiși în zonă, iar două elicoptere ale MAI au survolat zona pe tot parcursul zilei de luni.
În urma scandalului de duminică din cartierul Mimiu, patru persoane au fost audiate și sancționate. La nivel de județ, în Prahova, au fost legitimate, numai luni, 278 de persoane și controlate 151 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale numai luni. Valoarea amenzilor este de peste 196.000 de lei.
De asemenea și pe drumurile naționale, respectiv DN1, DN1A și DN1B (în zonele Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte, Boldești-Scăeni, Plopeni, Blejoi și Florești) au fost desfășurate activități de verificare a respectării prevederilor ordonanțelor militare și a normelor la regimul rutier.
Pe aceste drumuri, tot în cursul zilei de luni, s-au aplicat un număr de 78 de sancțiuni, dintre care 36 pentru abateri la OUG 195/2002, 38 pentru nerespectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare și 4 pentru alte abateri.
Totodată, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și 3 seturi plăcuțe de înmatriculare.
Valoarea amenzilor aplicate este de aproape 70.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co