Actualitate

Șapte dintr-o lovitură!

Primăria Breaza și Centrul Cultural “Ion Manolescu” au organizat, la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, un eveniment de o mare importanță nu doar pentru protagoniști – localități din România care poartă numele de Breaza – ci și pentru întreaga națiune română.
Este vorba despre semnarea documentului care pecetluiește în mod oficial înfrățirea celor șapte localități cu numele Breaza din România. Alături de orașul prahovean, numele Breaza îl poartă trei sate din Bistrița, Brașov și Neamț și trei comune din Buzău, Mureș și Suceava.
Cu această ocazie, primarul orașului gazdă a vorbit despre importanța pe care evenimentul o are din punctul de vedere al identității naționale.
Cei șapte primari ai acestor localități, precum și formațiile lor artistice s-au întâlnit, sâmbătă, în Breaza prahoveană. Unii dintre ei au avut scurte intervenții în cadrul conferinței ce a prilejuit semnarea documentului de înfrățire.
După momentul oficial, participanții, dar nu numai, au asistat la un spectacol de muzică populară pe cinste, în cadrul căruia cântăreți și formații de muzică de profil au interpretat creații din zonele geografice pe care le reprezintă.
Ieri, Breaza a găzduit Târgul tradițional de Sfânta Parascheva, aflat la ediția cu numărul 229. Producătorii și comercianții s-au întrecut în a prezenta celor prezenți produse care mai de care mai gustoase și arătoase, zona târgului fiind supraaglomerată.
În fiecare an, la acest târg vin peste 30.000 de oameni nu numai din Breaza, ci și din toate colțurile județului Prahova.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co