Actualitate

Sare trenul gardul?

Sunt momente în care presa chiar trebuie să aducă la urechile celor care conduc o localitate anumite informaţii. De genul…ce facem cu cele două treceri la nivel cu calea ferată de pe strada Orizontului din Câmpina? Mai sunt ele necesare, atât timp cât pe acolo nu a mai trecut nici nun tren de ani de zile? Strada a fost reabilitată în urmă cu ceva timp şi sunt prevăzute lucrări noi. Oare de ce aceste lucrări nu ar prevedea şi înlăturarea şinelor de pe carosabil? Întrebarea a venit de la un telespectator Valea Prahovei TV, care nu înţelege de ce şinele încă mai „brăzdează” strada, atât timp cât şi pe o parte şi pe cealaltă a drumului sunt ridicate garduri!
Sare trenul gardul? Iată o întrebare hazlie a viceprimarului, care ridică însă semne de întrebare. Şoferii care trec zilnic prin zonă sunt de părere că administraţia locală ar trebui să rezolve problema.
Numai că nici cei din administraţie nu ştiu, momentan, cum poate fi rezolvată problema. Trebuie aflat mai întâi cine sunt proprietarii celor două linii de cale ferată şi abia apoi se pot lua măsuri. În orice caz, vicele a declarat în cadrul conferinţei de presă organizată de 17 aprilie, că lucrarea nu va fi făcută de primărie şi de proprietar.
httpv://www.youtube.com/watch?v=BjETi5JH7EU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co