Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se cearta pe o bucata de teren

De un an de zile se ceartă pentru o bucată de teren şi până la urmă au ajuns chiar şi în fata instanţei de judecată. Este vorba despre doi locatari, soţ/soţie, ai unui imobil situat pe strada Republicii din Sinaia şi un medic veterinar, care are cabinetul la parterul aceluiaşi imobil. Neînţelegerile au apărut în vara lui 2008, când soţii Mocanu au refuzat să-l mai primească pe medicul Iancu Octavian cu maşina în curte. Atunci a ieşit un adevărat scandal, familia Mocanu  făcând chiar şi plângere la Poliţie pe motiv că au fost agresaţi de medic atunci când i-au interzis să pătrundă în curte cu autoturismul. Tot ei mai susţin că îşi plătesc impozitele pe teren, motiv pentru care  doctorul nu are nici un drept să le încalce proprietatea.
Au ajuns şi în faţa instanţei de judecată. Pe de o parte soţii Mocanu au susţinut că au fost agresaţi de doctor. La rândul său, medicul le-a adus aceeaşi acuzaţie celor doi. Instanţa i-a dat dreptate medicului Iancu Octavian, însă familia Mocanu crede că sentinţa este nedreaptă.
Am vrut să-i cerem opinia medicului Iancu Octavian, însă nu a vrut să dea nici o declaraţie în faţa  camerei de luat vederi. În schimb, acesta ne-a pus la dispoziţie actul în care se arată clar că locul unde îşi parchează maşina este teren proprietate de stat şi toţi locatarii au dreptul la liberă circulaţie. Acesta ne-a mai pus la dispoziţie şi plângerea înaintată Poliţiei Sinaia, dar şi Rezoluţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, care i-au dat un verdict favorabil. Se pare că neînţelegerile între cele două părţi vor continua. Soţii Mocanu nici nu vor să-i vadă maşina medicului Iancu Octavian parcată pe terenul care susţin că este al lor, însă în acte figurează ca bun dat de Primăria Sinaia spre folosinţă indiviză tuturor locuitorilor imobilulu.
httpv://www.youtube.com/watch?v=-uzZbUtjPBY

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co