Actualitate

Se gandesc la solutii

Va veni şi momentul în care bulevardul Carol I va trebui asfaltat. Aşa că străzile laterale au intrat într-un program de reabilitare. Printre ele se numără şi strada Griviţei, care, după ce a fost supus unui „tratament” de ramificare a reţelei de canalizare, a intrat într-un adevărat proces de transformare. Străzile au fost lărgite. Copacii au fost scoşi, nu de alta, dar oricum erau bătrâni. Aşa se creează o altă cale de acces, bine asfaltată, către zona de nord a municipiului.
Acum, în cele mai multe zone ale străzii Griviţei, chiar dacă cineva va parca pe o parte a drumului, tot vor încăpea două maşini. În ceea ce priveşte copacii care au fost scoşi, reprezentanţii administraţiei locale câmpinene dau asigurări că vor fi înlocuiţi. Numai să nu fie rupţi, ca cei de pe strada Plevnei.
Avem nevoie de oxigen! Aşa este! Dar avem nevoie şi de străzi pe care să circulăm cu maşinile, fără să le rupem în două. Aşa că cele două aspecte trebuie să fie cumva „amestecate”, pentru ca cetăţeanul de rând, plătitorul de taxe, să se bucure de amândouă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co