Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Se igienizează Dâmbu

Pârâul Dâmbu s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Tone de deșeuri au fost aruncate de-a lungul timpului, pe albia lui. Vorbim atât despre deșeuri menajere, cât și despre resturi din construcții. Angajații societății Serviciul de Gospodărire Urbană sunt cei care au fost acum puși să igienizeze zona.

Mai mult, cei 15 muncitori de la SGU se ocupă acum și de amenajarea spațiului verde din zonă. Asta înseamnă că adună vegetația uscată, dar și taie crengile uscate ale copacilor de pe mal. Problema cea mai mare însă o reprezintă strângerea mizeriilor aruncate de cetățenii ploieșteni lipsiți de civilizație. Anul trecut doar câțiva au fost prinși și amendați.

Cei care aruncă gunoaie pe pârâul Dâmbu riscă amenzi destul de mari. Persoanele fizice pot fi sancționate cu amenzi cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei, iar pentru persoanele juridice amenzile pornesc de la 30.000 de lei și pot ajunge până la 60.000 de lei. Acțiunea de igienizare a pârâului Dâmbu se va desfășura pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co