Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se întoarce în postura de dresor!

Actorul Denis Ștefan revine la Hipodromul Ploiești. După ce la precedenta reuniune a avut calitatea de invitat, de data aceasta el va fi în rolul dresorului.

Duminică, 9 septembrie, va avea loc o nouă întrecere oficială de trap, în cadrul căreia publicul spectator va avea parte de patru curse antrenante, precum şi, în pauzele dintre acestea, de trei reprize de demonstraţii de dresaj. Acestea vor fi oferite de actorul ploieștean, un mare iubitor de cai, coordonator al Programului Caii României.

Principala cursă a zilei va fi Premiul cailor de 4 ani, prima dintre cele două întreceri în care este obligatorie prezenţa cailor indigeni ce vor participa în Derby-ul de trap al României, programat pe data de 7 octombrie. În cursa de duminică este permisă şi participarea cailor străini, dar ei nu vor avea dreptul de a alerga în Derby.

Prima cursă de trap a zilei de duminică va fi Premiul Nela, cu opt cai la start, şi se va desfăşura cu începere de la ora 10.30. Va fi urmată apoi de Premiul Nero, o întrecere la startul căreia se vor afla tot opt trăpaşi, urmată de principala cursă a reuniunii, Premiul Cailor de 4 ani, în care se vor întrece zece cai. Ultima cursă a zilei de duminică va fi la orele prânzului, Premiul Nedeia, cu şapte cai la start.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră pentru fiecare autoturism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co