Actualitate

Vor victorie ”din prima”

Fotbaliștii României vor să câștige primul joc din prima ediție a Nations League. Startul va fi luat, în această seară, pe arena Ilie Oană, locul unde selecționerul Cosmin Contra a fost victorios de fiecare dată când România a evoluat la Ploiești.
Tricolorii vor să mențină seria succeselor și în meciurile oficiale. Budescu și coechipierii au susținut, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, antrenamentul oficial înainte de debutul în Liga Națiunilor contra Muntenegrului.
Formația Muntenegrului a făcut antrenamentul oficial pe arena ploieșteană. A fost prezent și fostul star mondial al anilor 90 Dejan Savicevic, actualul președinte al Federației muntenegrene.

Savicevic a fost surprins plăcut de arena Petrolului și a cerut detalii despre construcția ei deoarece își doresc ceva asemănător la Podgorica.

Fostul fotbalist al lui AC Milan speră la o surpriză în fața României, dar statistica îl contrazice. 7 partide a jucat România în istorie pe 7 septembrie și nu a pierdut niciodată! În celălalt meci al grupei se joacă Lituania-Serbia.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co