Actualitate

Se întorc la locul faptei

Naționala under 21 a României, calificată la Campionatul European de anul viitor, va reveni în locul unde a reușit o victorie importantă pentru accesul la turneul final.

România va disputa o partidă amicală în compania reprezentativei similare a Belgiei. O trupă care se va afla și ea în Italia, în vara viitoare, la Euro. Partida se va disputa joi, 15 noiembrie, pe stadionul ”Doctor Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Astfel, tricolorii se întorc în Gruia după partida cu Țara Galilor. Acum două săptămâni, în fief-ul CFR-ului, echipa antrenată de Mirel Rădoi câștiga cu 2-0 și stabilea un nou record de audiență la un meci al naționalei sub 21 de ani din ultimile trei decenii.

Federația Română de Fotbal a purtat tratative și cu alte foruri similare pentru amicale cu Franța, Spania sau Italia, dar în cele din urmă s-a ajuns la partida cu tineretul ”dracilor-roșii”.

România lui Ianis Hagi și George Pușcaș și-a definitivat calificarea la Euro, la Ploiești, pe arena Ilie Oană. Tricolorii s-au impus cu 4-0 în fața celor din Liechtenstein și, la final, au declanșat fiesta. Naționala își va afla adversarele de la Campionatul European peste o lună de zile, la Bologna, acolo unde se va desfășura tragerea la sorți a grupelor.

Câștigătoarele celor trei grupe și cea mai bună echipă de pe locul secund se califică în semifinale. Cele patru semifinaliste își vor asigura și dreptul de a participa la Jocurile Olimpice din 2020, găzduite de Japonia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co