Actualitate

Se scumpesc biletele pe transportul în comun

Directorul general al TCE Ploiești a anunțat majorarea iminentă a tarifelor pentru transportul public de călători. Acesta lucrează deja la propunerea de ajustare a prețurilor, urmând să trimită spre aprobare noile prețuri Consiliului Local.
Directorul TCE a mai anunțat că societatea se află deja în procedura de licitație pentru 25 de autobuze casate, prețul de pornire fiind de 60.000 de lei pe bucată. În ce privește autobuzele noi, primarul Adrian Dobre a anunțat că până la sfârșitul acestui an se vor achiziționa 12 autobuze pentru TCE. Nicolae Alexandri susține însă că Primăria Ploiești ar trebui să găsească fonduri din economiile pentru investiții pentru a cumpăra cel puțin 20 de autobuze. Vehiculele noi vor fi atribuite pe trasee ca 35, 30 și 44, acolo unde afluența călătorilor este mai mare.
Alexandri a mai afirmat că autobuzele noi nu vor fi distribuite pe traseul 40 care, chiar dacă înregistrează un număr mare de călători, tranzitează o zonă în care nu se respectă ordinea publică, și că se dorește evitarea deteriorării acestora.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co