Actualitate

Tricolorul va lua startul în Moldova

Din postura de campioană și câștigătoare a Cupei României, Tricolorul LMV Ploiești va începe în Moldova noul sezonul competițional.
Primul eșalon al campionatului național este programat să înceapă pe 13 octombrie 2018, urmând să se termine pe 15 mai 2019. Structura de organizare a Diviziei A1 rămâne neschimbată față de edițiile precedente.
În urma tragerii la sorți, echipa ploieșteană va începe campania de apărare a titlului național, în prima etapă, cu nou-promovata VCM LPS Piatra Neamț. În Cupa României, gruparea ploieșteană poate da tot peste primul adversar din campionat. Tricolorul LMV Ploiești va evolua, pentru prima oară, direct în faza sferturilor de finală și va întâlni pe câștigătoarea partidei VCM Piatra Neamț – Știința Explorări Baia Mare.
Cupa își păstrează formatul și în sezonul viitor. Astfel, primele patru clasate din campionat, în sezonul precedent, vor evolua direct în sferturile de finală, urmând să întâlnească echipele câștigătoare din primul tur, rundă în care se vor confrunta formațiile situate pe locurile 5-10 și, respectiv, cele două nou-promovate.
Un alt element important în privința sezonului viitor din voleiul românesc este acela al renunțării la timeoutul tehnic, deoarece până acum existau câte două astfel de momente în fiecare dintre primele patru seturi, conform regulamentelor de la nivelul forurilor internațional și european. Țintarul campionatului și al Cupei s-a desfășurat, vineri și sâmbătă, la Blaj. La întâlnire au participat toți conducătorii cluburilor de volei din România.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co