Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Se vede ca se poate

17 aprilie! Conferinţă de presă la Primăria municipiului Câmpina, conferinţă în cadrul căreia reporterul Valea Prahovei TV, aflând că strada Orizontului va fi reabilitată a pus o întrebare foarte simplă: ce facem cu cele două căi ferate care „brăzdează” strada? Nu mai trece nici un tren pe acolo aşa că ar trebui îndepărtate! Să nu mai punem  şi faptul că pe marginea drumului sunt garduri. Auzind întrebarea viceprimarul Ion Dragomir a spus… este corect… trenul nu sare gardul! Şi iată că o idee a celor din presă a fost pusă în practică: cele două căi ferate vor fi acoperite cu asfalt. Aşa că… „trenul nu va mai sări gardul”.
Un lucru este clar! Şoferii sunt mai mult decât mulţumiţi! Fie că sunt cu maşina particulară, cu autobuzul sau cu un taxi, toţi cred că acest lucru trebuia făcut de mult timp. Cele două căi ferate trebuie să nu mai încurce traficul.
Noi am întrebat, Primăria a luat la cunoştinţă şi a făcut ceea ce trebuia. Pentru astfel de lucruri suntem prezenţi pe „sticlă”. Dacă mai aveţi astfel de situaţii pe care doriţi să le aduceţi în faţa edililor locali nu trebuie decât să sunaţi la 0344.11.70.20.
httpv://www.youtube.com/watch?v=3_A7lRDH1gc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co