Actualitate

Separatoarele neutralizează punctele negre

Siguranța pe șosele este o problemă mereu în actualitate în Prahova. Nu a trecut nici o lună de la începerea noului an și deja în județ s-au produs 23 de accidente, soldate cu 5 morți și 23 de răniți grav. Iar cifrele anului 2014 sunt înspăimântătoare: în Prahova s-au înregistrat 896 de accidente rutiere, soldate cu 75 de decese, rănirea gravă a 332 de persoane și rănirea minoră a altor 836.

Cele 14 puncte negre unde incidența accidentelor este crescută sunt situate în localitățile Puchenii Mari, Potigrafu, Bărcănești, Bănești, Nistorești, Valea Călugărescă și Bucov. Aici se impune luarea unor măsuri despre care se tot vorbește.

Și DN1A este o arteră cu risc ridicat. Vinerea trecută, într-un accident grav și-a pierdut un tânăr, iar deputatul Sorin Teju, soția acestuia și alte două persoane au fost grav rănite. Anul trecut, pe DN1A s-au petrecut 22 de accidente grave, soldate cu 7 morți și 19 peroane rănite grav. Conform statisticilor poliției, în 60% din cazuri cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co