Actualitate

Sezonul FESTIVALURILOR

Hora Prahoveană, la Câmpina, Festivalul Cireşelor, la Băneşti, şi Festivalul Florilor de tei, la Cornu. Un sezon plin, care a fost finalizat de manifestarea din comuna de lângă municipiul Câmpina, manifestare aflată la a treia ediţie. Dacă prima dată festivalul a fost organizat pentru a sărbători atestarea documentară a comunei, al doilea în vederea „punctării” prieteniei care a fost încheiată cu o localitate din Franţa, cel de-al treilea festival a fost… un început pentru ceea ce se vrea a fi o tradiţie.
Nume cunoscute au urcat pe scena amenajată în centru comunei. Aşa cum era de aşteptat, Fuego a reuşit să interacţioneze cu publicul. Artistul de aştepta la acest lucru, având în vedere faptul că ştie că piesele sale sunt difuzate destul de des pe Valea Prahovei TV.
Printre cei care au urcat pe scena din Cornu a fost şi Elena Gheorghe. A stat de vorbă cu noi şi ne-a spus că vine de fiecare dată cu plăcere în acestă zonă şi că are de gând să vină în curând cu ceva nou, pentru fanii săi.
Ploaie, multă muzică, distracţie, mici, bere şi… aşa s-a terminat a treia ediţie a festivalului organizat la Cornu. Direcţia 5 a fost ceea care a încheiat, în stilul caracteristic, petrecerea.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co