Actualitate

Si-a pus capat zilelor

A recitat câteva versuri din Eminescu şi a glumit cu colegii! Aceasta este declaraţia dirigintelui unei fete de 17 ani, elevă la Grupul Şcolar Industrial Energetic, care în seara zilei de 22 ianuarie s-a hotărât să îşi pună capăt zilelor. Tragedia s-a întâmplat în satul Pietriceaua. Din motive care încă rămân necunoscute, Mihaela a intrat în beciul casei şi a legat un cablu de o scară. Apoi, fără să lase nici un bilet prin care să-şi explice gestul, s-a spânzurat.
Vestea că Mihaela s-a spânzurat a fost o adevărată lovitură pentru colegii de clasă şi pentru profesori. Toţi o ştiau ca o fată liniştită, silitoare, fără probleme în familie. Nimeni nu s-a aşteptat la un asemenea gest, mai ales că în ziua cu pricina, cu câteva ore înainte, părea să nu aibă nici un fel de probleme.
Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a afla care a fost motivul care a făcut-o pe fata de 17 ani să-şi pună capăt zilelor. Varianta legată de o legătură cu un băiat, o legătură care nu era pe placul părinţilor, nu este exclusă. Cel puţin asta vorbeau vecinii fetei, colegii de clasă şi chiar profesorii decedatei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=RrPyUxRANjc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co