Actualitate

Șoferii ploieșteni își iau adio de la parcările din Centru

Consilierii Locali au votat astăzi un proiect de hotărâre pentru majorarea tarifelor la parcările din Ploiești. Potrivit proiectului, pentru toate locurile de parcare din Centru se va plăti un tarif de 5 lei pe oră, fapt care va goli, efectiv, parcările din zonă. Ploieștenii consideră că nu este normal să se majoreze tarifele și că ar trebui să se amenajeze mai multe locuri de parcare.
Hotărârea stabilește tarife de 5 lei pentru zona A, centrală, de 4 lei pentru zona B și de 3 lei pentru zona C. Totodată, un abonament lunar pentru parcare persoane fizice va costa 200 de lei pentru zona A, 160 de lei pentru zona B și 120 de lei pentru Zona C. Din zona A fac parte, printre altele, parcările de la Hale, 7 Etaje, Palatul Culturii, Hotel Prahova, Tribunal, Casa Căsătoriilor, Gheorghe Doja, Decebal, Văleni, Liceul Cuza, Aurel Vlaicu și Mărășești. Parcările din zona B sunt situate pe Bdul Independenței, Strada 1907, Depoului și Piața Sfântul Anton. În zona C au fost cuprinse doar două parcări, cea de la Obor și cea de la Cimitirul Viișoara.
Noul regulament prevede sancțiuni cu blocarea autoturismelor pentru cei care nu achită tariful de parcare, precum și pentru cei care depășesc cu mai mult de 15 minute timpul de staționare din tichet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co