Imobiliare Valea Prahovei
Facebook

Spectacol la reunire

Petrolul este o echipa unde suporterii vor să vadă spectacol pe teren. Este o situație pe care Mircea Rednic o cunoaște și de care s-au convins și alți antrenori cum sunt Contra, Lucescu junior și Mulțescu. Fanii Petrolului sunt pretențiosi, dar și ei la rândul lor dau totul pentru echipă. După antrenamentul de aseară, directorul executiv Andi Crângu a purtat discuții cu suporterii care au dorit să știe care este situația clubului.

Dar înainte de asta, la reunirea echipei, în jur de 2.000 de petroliști au strigat pentru echipa favorită. Torțe,fumigene și petarde a fost arsenalul cu care lupii galbeni i-au întâmpinat pe fotbaliștii Petrolului în 2015. Mircea Rednic și-a reamintit de atmosfera de pe “Ilie Oană” alături de staff-ul său. Vali Sinescu, noul secund, antrenorul cu portarii, Cătălin Grigore, și preparatorul fizic Radu Vasilcan.

Sinescu a fost astăzi la Galați unde și-a reziliat contractul cu Oțelul, iar jucătorii au făcut, tot azi, vizita medicală la București. De la care au lipsit, din diferite motive, Pecanha, Alcenat, Fanchone, Mustivar și Teixeira. După ce au trecut pe la medic jucătorii au mers la casele lor, iar mâine dimineața au, din nou, antrenament la arena “Ilie Oană”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co