Facebook

Cheile handbalului

Zăpadă și sală de sport. Handbaliștii Ploieștiului au parte de o pregătire diversificată în cantonamentul de la Cheile Gradiștei. Directorul tehnic Ion Nicolae și antrenorul Dragoș Dobrescu au stabilit un program mixt pentru băieții săi, cu pregătire fizică afară, combinată cu mingea în interior.

Timp de o săptămână, handbaliștii CSM-ului și-au stabilit cartierul în complexul turistic care se află aproape de Castelul Peleș. Astfel că staff-ul tehnic are și o variantă de relaxare pentru elevii săi, după parcurgerea cantonamentului. La Moeciu sunt prezenți 17 handbaliști, printre care și cea mai nouă achiziție. CSM Ploiești a reușit primul transfer al iernii, Alexandru Tărâţă, venit de la Ştiinţa Bacău. Acesta este un fost internațional de juniori și tineret, joacă extrema dreaptă și vine cu experiența din Liga Națională.

Tot la munte se află și campioana României HCM Constanța. Prilej pentru băieții lui Nicolae și Dobrescu să joace un amical de lux împotriva campionilor. Acesta se va disputa la finalul săptămânii, atunci când antrenorii vor vedea la ce nivel se află jucătorii. Pentru returul campionatului, dar și pentru sezonul viitor, având în vedere că gruparea ploieșteană este favorită la promovarea în prima ligă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co