Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Speră la mai bine în campionat

Fotbaliştii Petrolului n au lăsat o ultimă impresie bună înainte de startul campionatului. Au remizat cu Gloria Buzău, 1 la 1, după un meci cu puţine ocazii de gol și fără consistenţă. Petrolul s-a prezentat în fața suporterilor cu o echipă nouă în proporție de 70 la sută. În prima parte, șansele de a marca au fost irosite de trio ul ofensiv Moldoveanu-Stoica-Rusu. Și fundașul Țigănașu putea înscrie frumos dar șutul său a fost respins de portarul Buzăului. Până la urmă petroliștii au marcat, din lovitură liberă, prin Marinescu, după ce tot el a obținut faultul din preajma careului mare. După pauză, singura mare ocazie a fost a lui Rusu însă atacantul venit de la Sibiu a ratat de puțin. Buzoienii au egalat prin…ploieșteanul Catană, după un corner de pe dreapta. Jucătorii petroliști au spus că evoluția slabă a fost cauzată de faptul că terenul a fost greu iar adversarul nu i-a motivat.
Randamentul echipei l-a nemulțumit pe principalul Cornățeanu. El a spus că indiferent de teren și adversar, fotbaliștii săi trebuiau să joace mult mai bine. Antrenorul îi avertizează pe jucători că trebuie să aibă o mentalitate profesionistă
altfel, vor sta în tribună.
Înainte de joc, la încălzire, partenerul-finanțator, Mădălin Mihailovici, a discutat cu antrenorul după care a urcat în tribuna arenei din Strejnicu. Acolo unde fanii au aplaudat dar au și contestat evoluția echipei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co