Actualitate

Cea mai scumpă investiție a Primăriei Ploiești, distrusă de rețelari

Strada Elena Doamna din Ploiești arată acum aproape mai rău decât era înainte de a fi reconstruită. Rețelarii au efectuat lucrări de mântuială, astfel că drumul s-a surpat pe o porțiune destul de mare. Elena Doamna a fost singura stradă din oraș care a necesitat o investiție uriașă, având în vedere că a fost săpată din nou și construită de la zero. Mai mult, de câteva zile o avarie la conducta de gaze a distrus și mai mult această stradă, muncitorii săpând aici o groapă imensă. Ambele zone au reușit să creeze ambuteiaje în trafic, circulându-se în aceste perimetre pe o singură bandă.
Situația de pe Elena Doamna nu este singulară, aceleași probleme apărând și pe alte străzi din Ploiești abia asfaltate. Se pare că sancțiunile ridicole pe care le primesc asfaltatorii și rețelarii nu reușesc să contribuie la o creștere a calității lucrărilor.
Soluția pentru asfaltări la standarde ridicate, spune primarul Dobre, este un nou contract, de data aceasta cu un acord cadru clasic, în care să se prevadă condiții mult mai dure pentru firma care se va ocupa cu întreținerea și reparația străzilor din Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co