Social

Speranță pentru Mădălin!

Madalin (1) Am primit pe adresa redacției următorul mesaj:

„Un băiat minunat care vă zâmbește printre rânduri are nevoie să i se dovedească faptul că este iubit de semenii săi. Este vocea din corul multor adolescenți aflați în suferință și care-și dorește să reușească, să-și îndeplinească visurile.

Mădălin Ivan, elev al Colegiului Economic Virgil Madgearu Ploiești, clasa a XII-a E4, a luptat și luptă alături de cei dragi, însă acum mai mult ca niciodată are nevoie de ajutor financiar necesar pentru un TRANSPLANT MEDULAR pentru a învinge o formă gravă de LEUCEMIE. Aceasta a recidivat, iar din cauza tratamentului cu cortizon au apărut și alte probleme de sănătate, NECROZA ASEPTICĂ DE CAP FEMURAL BILATERAL. După terminarea tratamentului, Mădălin, are nevoie de proteze, acestea fiind foarte costisitoare.

Undeva, cineva sigur va înțelege suferința lui Mădălin, sprijinindu-l să învingă boala care necesită costuri medicale substanțiale (100.000 euro) pe care familia nu le mai poate suporta. Pentru a-l ajuta pe Mădălin, colegii săi vor organiza un Spectacol Caritabil.”

Haideți să fim alături de Mădălin! Codul IBAN pentru donații este: RO75BRDE300SV08302523000

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co