Actualitate

Spitalul din Boldești a blocat internările bolnavilor

Singurul spital din județ care îngrijește bolnavii cu paralizii și pe cei în faze terminale a fost obligat să sisteze internările. Este vorba despre Unitatea de asistență medico-socială din Boldești Scăeni, pentru care în permanență există liste de așteptare, având în vedere faptul că solicitările vin din toată Prahova. Blocajul a apărut pe fondul finanțării întârziate și insuficiente din partea Consiliului Județean.
Primarul Bucuroiu și-a manifestat nemulțumirea față de faptul că, pe lângă imposibilitatea de a gospodări orașul, a fost nevoit să renunțe și la Festivalul Toamnei, pe care oamenii îl așteptau cu nerăbdare.
Lipsa banilor a afectat grav personalul medical al spitalului, precum și pe cel auxiliar, deoarece angajații nu și-au mai primit salariile integrale din luna august.
Pentru un loc în patul Spitalului Boldești bolnavul plătește 1.450 lei pe lună, dacă stă mai puțin de șase luni, și 1.950 lei pe lună, dacă internarea depășește o jumătate de an. În spitalele private un pacient plătește 3.500 de lei pe lună.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co