Actualitate

Spitalul Municipal Câmpina, reabilitat cu fonduri europene

Unul dintre obiectivele importante ale municipiului Câmpina, respectiv Spitalul Municipal, face obiectul unui proiect de reabilitare cu fonduri europene, aflat în acest moment în faza premergătoare semnării contractului de finanțare.
Mai exact, după cum ne-a explicat primarul municipiului, Horia Tiseanu, evaluarea capacității economice a proiectului este apropae finalizată, iar în curând va avea loc vizita în teren a specialiștilor ADR. Ulterior, va fi semnat contractul de finanțare.
Tiseanu a explicat că lucrările efectuate la Spitalul Municipal vor viza reabilitarea termică a clădirii, înlocuirea instalației de încălzire, dar și a celei electrice, montarea unui lift exterior, precum și zugrăvirea exteriorului clădirii.
Edilul estimează că reabilitarea va aduce beneficii importante spitalului.
Horia Tiseanu a mai spus că, atunci când va fi gata, Spitalul Municipal Câmpina va avea un aspect exterior foarte atractiv, așa cum se întâmplă și în cazul Ambulatoriului Spitalului Municipal din localitate, care a fost, la rândul său, reabilitate tot în cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co