Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Steaua joacă la Ploieşti!

Un sport adulat de ploieşteni revine la Sala Olimpia. Iubitorii baschetului vor putea vedea iarăşi confruntări internaţionale ca pe vremea Asesoftului. Acestea vor fi oferite de CSA Steaua Bucureşti. Grupartea bucureşteană a închiriat, în această săptămână, Sala Sporturilor Olimpia pentru două dintre meciurile pe care le mai are de disputat în FIBA Europe Cup.

CSA ul va juca miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19.00, cu danezii de la Bakken Bears. A doua confruntare va fi, miercuri, 21 noiembrie, de la aceeaşi oră, cu Cherkaski Mavpy, din Ucraina. Cum sporturile de echipă au ”murit” la Ploiești şi din cauza autorităţilor, iată că vor venii alţii din alte părţi ca să mai aducă lumea la sală.

Oamenii vor putea revedea sportivi care au făcut performanţă pentru acest oraş. Steaua este antrenată de fostul jucător şi, apoi, antrenor secund şi principal al campioanei CSU Asesoft Ploieşti, Sasa Ocokoljic. În plus, are în componenţă doi campioni cu care fosta campioană Asesoft făcea furori în baschetul românesc.

Este vorba despre conducătorul de joc Aleksandar Vlahovic şi de pivotul ploieştean Vlad Negoiţescu. După primele trei etape ale FIBA Europe Cup, Steaua Bucureşti ocupă ultimul loc în Grupa E, având tot atâtea înfrângeri.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co