Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Strada Elena Doamna, gata până pe 10 septembrie

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că municipalitatea intenționează finalizarea lucrărilor de reparații și modernizare pe cât mai multe străzi, inclusiv pe strada Elena Doamna.
El s-a arătat optimist în ceea ce privește șansele ca acest lucru să se petreacă într-un timp cât mai scurt.
Lucrările pe strada Elena Doamna au început de mai multă vreme, iar dacă inițial s-a vorbit numai despre reparații, ulterior însă lucrările au fost trecute la capitolul investiții, având în vedere că s-a constatat că sub stratul de asfalt este piatră cubică.
Adrian Dobre susține că municipalitatea deține resursele financiare necesare pentru finalizarea lucrărilor demarate pe mai multe artere de circulație.
Edilul a mai spus că și strada Lupeni face obiectul unor lucrări, în special ale societății Distrigaz, în competența căruia intră aproape un kilometru, respectiv o jumătate din această arteră. Cealaltă jumătate este de competența municipalității, care trebuie să execute aici lucrări de asfaltare. Potrivit lui Dobre, Distrigaz are termen de finalizare de 60 de zile, dat fiind că este o lucrare mare pe care o au de realizat și rămâne de văzut dacă vremea va permite primăriei să execute lucrările de asfaltare.
Primarul a explicat că municipalitatea va trebui să găsească și finanțarea necesară executării acestor lucrări de asfaltare, dat fiind că suma de 10 milioane de lei pe care Primăria a alocat-o până la sfârșitul anului 2018 pentru acest tip de lucrări a fost cheltuită aproape în totalitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co