Actualitate

Strada Elena Doamna s-a închis oficial

Pentru cel puțin două săptămâni, ploieștenii nu mai pot circula deloc pe strada Elena Doamna. Aceasta a fost închisă astăzi, după câteva anunțuri de oprire a circulației și, ulterior, amânări ale acestor decizii. Curios este că lucrările firmei Delta au început de undeva, de la mijlocul străzii, porțiunea dintre intersecția cu strada Traian și intersecția cu strada Logofăt Tăutu, precum și cea de la strada Victoriei până la ieșirea în Bulevardul Republicii nefiind incluse acum în comanda pentru lucrări, ne spun reprezentanții firmei de asfaltări.
Derutați de anunțurile neconfirmate de închidere a străzii Elena Doamna, anunțuri comunicate de autorități, ploieștenii au fost luați prin surprindere, astăzi, de blocarea zonei. Chiar și polițiștii de la MAI au încercat să intre pe stradă, neavând habar de închiderea acesteia.
Despre bucata de stradă Elena Doamna dintre strada Traian și Logofăt Tăutu, reprezentanții Delta ACM ne spun că este posibil să fie asfaltată normal, fără să se mai scoată piatra cubică, și, eventual, să se mai înalțe puțin trotuarele cu două straturi de asfalt. Având în vedere lungimea străzii și complexitatea lucrărilor, este posibil ca strada să fie închisă, total sau parțial, pentru o perioadă de peste 30 de zile, ploieștenii fiind sfătuiți să circule pe rute alternative.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co