Actualitate

Vor să conteze și la seniori

Maestrul emerit Titi Tudor vrea ca echipa pe care o coordonează să fie prezentă, din nou, la seniori. După doi ani de ”secetă”, boxul de la CSM Ploiești poate conta iarăși la cel mai înalt nivel național. Baza este în George Dumitrescu, proaspăt senior, el fiind singurul pugilist, la acest nivel, legitimat la Clubul Sportiv Municipal. Dumitrescu își dorește să depășească performanțele pe care le-a avut până acum în carieră: triplu campion de juniori, campion la tineret și locul 5 la Campionatul European.
Antrenorul Titi Tudor susține că seniorii sunt cei mai greu de ținut. Asta pentru că devin majori, iar pretențiile sunt crescute. Singura variantă este ca sportivii să fie angajați pentru a avea un venit stabil și să rămână concentrați numai pe box.
Pentru a avea continuitate în meciuri, staff-ul CSM-ului organizează, frecvent, sparring-uri cu diferite cluburi din țară. Atmosfera este la fel ca la întrecerile oficiale. Familiile vin inclusiv cu animalele să-și susțină favoriții.
Următoarea competiție pe puncte va fi la începutul lunii septembrie. Atunci juniorii vor participa la Finala Campionatului Național, competiția fiind găzduită de Piatra-Neamț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co