Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Străzile din Albești Paleologu, găuri mai mici decât cele din Ploiești

O telespectatoare din comuna prahoveană Albești Paleologu ne-a semnalat într-o scrisoare faptul că multe străzi din localitate nu sunt asfaltate sau sunt pline de gropi și gunoaie.
În scrisoarea primită la redacție se precizează chiar că unele ulițe au devenit impracticabile, după ce muncitorii s-au chinuit să introducă rețeaua de canalizare.
Ne-am deplasat în comună și am constatat că lucrurile nu stau chiar atât de rău. Mai mult decât atât, dacă am compara calitatea străzilor de aici cu cea a străzilor din Ploiești, locuitorii municipiului ar fi invidioși pe cei din Albești Paleologu.
Într-adevăr, există porțiuni de carosabil neasfaltate sau asfaltate dar cu gropi, gunoaie, guri de canal asupate în mod necorespunzător și în care șoferii își pot rupe cu ușurință roțile mașinilor, dar parcă imaginile pe care le-am văzut aici nu alcătuiesc tabloul sumbru descris de autoarea scrisorii.
În orașul Ploiești, și o spunem cu regret, există nepermis de multe străzi, multe artere importante ale municipiului, pe care șoferii își distrug mașinile în fiecare zi fără ca Primăriei sau firmei care efectuează lucrări de reparații și asfaltare să le pese. Problema și mai gravă nu ar fi aceea că există străzi cu probleme, ci faptul că ele se află în acest stadiu de foarte mulți ani, iar atunci când, în sfârșit, autoritățile decid să înceapă lucrări de reparații, acestea, pe lângă faptul că durează extrem de mult, nici măcar nu au calitatea necesară.
Revenind la comuna Albești Paleologu, telespectatorea reproșează primarului că și-a asfaltat strada lui, dar pentru restul nu a mai avut bani, lucru confirmat și de unii localnici. Invităm și noi locuitorii din Albești Paleologu să vină la Ploiești să vadă cum arată străzile de aici și să le compare cu cele din comună. Și, de ce nu, autoritățile municipale ar putea merge la Albești Paleologu, unde riscul de a-și strica mașinile este mult mai mic decât în Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co