Actualitate

Succesul se lasă așteptat

Frustrare și dezamăgire pentru handbaliștii de la CSM după un meci de luptă. Contacte dure care s-au lăsat cu multe eliminări, mai ales de partea steliștilor. Duelul încrâncenat a fost urmărit și de fostul arbitru Cristi Nica cel care ar putea reveni la conducerea CSM-ului.

Oaspeții au reușit a treia victorie consecutivă în timp ce gazdele au tot atâtea înfrângeri. Cauzele sunt aceleași spuse chiar de handbaliștii CSM–ului. Observate din tribună și de Marius Mihoci care n-a prins lotul, dar și-a notat totul. S-a terminat 26-29, ploieșteanul Ionuț Georgescu a fost cel mai bun marcator al meciului cu 9 goluri în timp ce Ploieștiul l-a avut pe Alex Tarita, cu 7.

CSM Ploiești va încerca, etapa viitoare, la Timișoara, să obțină prima victorie. În schimb, fetele au reușit acest lucru chiar din prima etapă. CSM-ul a reușit cea mai categorică victorie în patru ani de Liga Națională impunându-se cu 46 la 29 pe terenul Rapidului. Miercuri, handbalistele vor juca, în Sala Olimpia, cu Dunărea Brăila.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co