Politica

Summer party la Campina

Când e vară toată lumea visează la mare, la soare, la distracţii… Visează doar unii dintre noi, mai exact cei care nu au posibilitatea să-şi permită câteva zile pe malul Mării Negre. Dacă pentru adulţi este mai uşor să accepte realitatea, pentru cei mici şi pentru adolescenţi situaţia este diferită. Sunt copii, sunt tineri, au energie şi sunt dornici de viaţă şi de zbenguială.
Însă, există cineva care se gândeşte şi la cei care nu-şi pot permite o vacanţă, dar şi la cei care sunt împătimiţi de concursuri şi distracţie.
Cine se gândeşte? Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal, filiala Câmpina. „Summer party”! Acesta este numele evenimentului care, din spusele organizatorilor, se vrea să ajungă tradiţie.
Concursuri de volei şi înot, puţin nisip, apă şi soare, premii consistente şi surprize… Ingredientele de bază pentru două zile de vară. Nu uitaţi! Vineri de la ora 09.00 şi sâmbătă de la ora 16.00 sunteţi aşteptaţi la ştrandul de la Casa Tineretului la prima ediţie „Summer Party”, marca OTPD-L.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co