Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Surprize pentru sinaienii gospodari

Cu mic, cu mare, sinăienii s-au mobilizat la campania Verde Crud. Ieri, acţiunea de curăţenie s-a desfăşurat în cartierul Platou Izvor. La ea au participat şi piticii de la grădiniţa Floare de Colţ. Ajutaţi de educatoare şi părinţi, micuţii s-au echipat şi au pornit la treabă. Au adunat gunoaiele şi s-au bucurat că au dat o mână de ajutor celor mari. Mai mult, au învăţat că trebuie să păstreze curăţenia oriunde se duc. Au plantat flori, dar şi copăcei, şi au fost încântaţi de activitatea desfăşurată în aer liber. La rândul lor, părinţii au primit pliante din partea conducerii grădiniţei.
Reprezentanţii administraţiei locale au avut grijă ca cei mai gospodari sinăieni din cartierul Platou Izvor să fie răsplătiţi aşa cum se cuvine. Cei care au făcut deja curăţenia de primăvară au avut parte de o surpriză. Au primit din partea administraţiei locale dilome, flori şi copaci, pentru a-i planta în grădină.
Campania Verde Crud este benefică pentru toţi, spun cetăţenii. Vor să se mândească cu oraşul lor şi se bucură că au putut contribui la acţiunea administraţiei locale.
Campania Verde Crud va continua şi în următoarele zile în Sinaia. Mâine se vor mobiliza locuitorii din zona Prundului, iar vineri, cei din zona Horia, Cloşca şi Crişan. Administraţia locală face apel la cetăţeni pentru a se mobiliza la acestă acţiune pentru curăţenia curţilor, a zonelor din jurul blocurilor şi colectarea deşeurilor biodegradabile. Proprietarii celor mai frumoase grădiniţe din jurul blocurilor sau curţi vor fi premiaţi de reprezentanţii Primăriei. Prin demararea acestei campanii de primăvară, se face curăţenie în staţiune şi în acelaşi timp se reduc cheltuielile cu salubrizarea oraşului.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=Jv9-RqJcRLA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co