Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sute de permise reţinute într-o singură zi

Pe parcursul unei acțiuni de o zi care a avut ca obiectiv prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării de prioritate pietonilor și vehiculelor ce au acest drept, polițiștii rutieri au aplicat peste 6.300 de sancțiuni contravenționale și au reținut 238 de permise de conducere.
S-a acționat la nivel național, participând 1.870 de polițiști, dintre care 1.172 din cadrul structurilor poliției rutiere și au fost aplicate 6.323 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/ 2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Din totalul acestora, 281 au fost pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public, iar 110 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept. De asemenea, au fost reținute 238 de permise de conducere pentru nerespectarea altor norme rutiere.
Totodată, polițiștii au constatat 51 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și 22 de infracțiuni de altă natură.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co