Actualitate

Tabara pentru copiii cu dizabilitati

Au petrecut la Buşteni o săptămână de vis. Este vorba despre mai mulţi tineri cu dizabilităţi fizice şi psihice din Giurgiu care au venit într-o tabără organizată în staţiunea de la poalele Bucegilor. Momentele petrecute aici i-au emoţionat, iar mulţi au fost fascinaţi de frumuseţea muntelui, deoarece au venit pentru prima dată la Buşteni. Tabăra a fost organizată la o cabană şi surprizele s-au ţinut lanţ. S-au distrat, au participat la focuri de tabără şi au făcut drumeţii pe traseele montane. Anul trecut, organizatorii i-au dus la mare şi s-au gândit că tinerii ar fericiţi dacă ar ajunge la munte. Vacanţa a fost organizată de o fundaţie din Irlanda, iar banii necesari au fost donaţi de mai mulţi studenţi de acolo.
Tinerii au mâncat la cabană tot felul de preparate tradiţionale şi vânătoreşti. Gazdele i-au tratat cum au ştiut mai bine, pentru că au vrut să-i facă fericiţi.
Alături de tineri au fost şi câţiva studenţi din Irlanda, care au rămas impresionaţi de frumuseţile locului. Tabăra din Buşteni pentru tinerii cu dizabilităţi va dura până la sfârşitul săptămânii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=q8tcH-xqoJY

Targul National Imobiliar
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co