Actualitate

Ziua a treia

Verdele este verde şi… verde trebuie să rămână! Acesta ar putea fi sloganul cu care zeci de copii de la şcolile câmpinene au fost atraşi în zona de agrement de pe Dealul Muscel, pentru a face curăţenie. De fapt, pentru a stânge gunoaiele lăsate în urmă de cei care vin la un grătar, la un mic şi o bere! A treia zi dedicată MEDIULUI a avut un adevărat succes, copiii care au adunat gunoaie combinând, în stil matur, utilul cu plăcutul. Partea cea mai interesantă a fost aceea în care, în grup, fără să fie puşi de cineva, au strigat: nu mai aruncaţi gunoaie!
„Dacă facem curăţenie în mediul înconjurător, viaţa este mult mai sănătoasă!”. Acesta a fost mesajul transmis de învăţători celor mai mici câmpineni, care au dovedit că pot face ceea ce oamenii maturi ignoră: să strângă gunoiul!
Au fost şi câţiva consilieri locali câmpineni care au participat la acţiunea de curăţenie. Nu multe localităţi din România au o zonă de genul Fântâna cu Cireşi şi, acest lucru, trebuie să ne facă să avem mult mai multă grijă de ea!
Un lucru este clar: copiii şi-au făcut treaba! Acum zona de la Fântâna cu Cireşi este curată. Bine ar fi ca şi cei care la final de săptămână merg la un grătar să realizeze faptul că nişte copii au strâns gunoaiele pe care ei le-au în urmă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=_Q6W4Rk-wjY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co