Sport

Tamuz i-a scos din uz

Toto Tamuz a fost inger si demon pentru Petrolul in derbiul cu Steaua. In debutul meciului, Tamuz a avut cea mai clara situatie de gol pe care a ratat-o incredibil. De aici a pornit cotraatacul Stelei, Chipciu a tras, Pecanha a respins, iar Keseru a sters bara. Portarul brazilian al Petrolului n-a mai avut ce face peste cateva minute cand Chipciu l-a invins cu un sut plasat. Invinsa la acest meci a fost si defensiva Petrolului golul de 0-2, marcat de Keseru, gasind trei stelisti singuri in careul mic!

Daca Tamuz a fost demonul, mijlocasul Priso a fost un inger pentru ofensiva Petrolului. I-a oferit lui Tamuz ambele pase de gol si mai mult, a mai inventat una tot pentru el dar pe care a irosit-o. In loc sa fie 3-2, pe tabela a aparut 2-3 dupa ce Pecanha a respins sutul din unghi a lui Rusescu iar Varela a impins mingea in poarta. Tamuz, golgeterul Petrolului, s-a aratat dezamagit de ratari, dar este bucuros pentru evolutia echipei. El spune ca nimic nu este pierdut intr-un campionat in care se poate intampla orice.

Capitanul Geraldo a spus ca 7 puncte fata de Steaua inseamna mult, dar vor lupta pana la capat. Nici spaniolul De Lucas nu face un capat de tara din acest esec. Este sigur ca si liderul se va incurca deoarece nu va putea castiga toate meciurile. Daca pe teren ros-albastrii castiga, in tribune petrolistii domina. Nebunia a inceput odata cu coregrafia in galben si albastru urmata de un arsenal pirotehnic demn de marile derbiuri. Si la cealalta peluza s-a produs o infruntare suporterii Petrolului si cei ai Stelei, iar din cauza aceasta, centralul Cristi Balaj a dat drumul partidei cu o intarziere de 10 minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co