Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Targul mierii

Mare forfotă, mare în foaierul Casei Tineretului! De ce? Pentru că astăzi a început cea de-a treia ediţie a Târgului Mierii organizat de Asociaţia Apicolă Valea Prahovei şi Consiliul Local şi Primăria Câmpina.
La fel ca harnicele albinuţe, expozanţii, veniţi din toate colţurile ţării, şi-au pregătit standurile încă de la primele ore ale dimineţii. Sute de borcane cu miere, utilaje şi echipamente apicole, lumânări din ceară naturală, produse cosmetice şi-au ocupat locurile destinate, aşteptând vizitatorii care nu au întârziat să apară chiar înainte de ora 10.00, ora deschiderii oficiale a târgului.
De la eveniment nu au lipsit concursurile Cel mai bun degustător de miere, Cea mai bună miere şi Albinel şi Albinuţa, prezentate de poetul Ştefan Alexandru Saşa.
Despre cât de importantă este mierea pentru organism şi despre ce rol joacă în alimentaţia unui sportiv, şi nu numai, a fost invitat să vorbească Titi Tudor, nimeni altul decât antrenorul marelui campion la box Leonard Doroftei.
Pentru a da culoare târgului şi a mai stinge puţin dulceaţa mierii, organizatorii au invitat şi un producător de palincă naturală din prune, bineînţeles, ardelean.
De la aşa un eveniment deja devenit tradiţie, nu au lipsit oficialităţi ale municipiului Câmpina.
Târgul va continua şi mâine, duminică, 22 februarie, de la ora 8.00. Aşa că, dacă doriţi să vă aprovizionaţi cu produse apicole, mai aveţi timp! Preţurile nu sunt mari, iar calitatea este superioară! Pentru cei interesaţi, începând cu ora 10.00, în sala de spectacole a Casei Tineretului va avea loc simpozionul pe tema Criza în apicultură? httpv://www.youtube.com/watch?v=4xBe3BREPOM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co