Actualitate

Taxe prea mari

Mulţi sunt cei care vor să-şi cumpere o maşină fabricată în vestul Europei. Mulţi fac acest lucru. Numai că, atunci când ajung cu ea în ţară, cam „uită” să o înmatriculeze! Şi, se trezesc, în urma unui control rutier de rutină, că au pe numele lor dosare de cercetare penală. Nu puţini sunt cei care păţesc astfel de lucruri. Chiar atunci când nu se aşteaptă.
Autovehicul neînmatriculat… numere false! Acestea sunt lucrurile care sunt trecute în dosarul penal. Unii uită, ce-i drept, când expiră înmatricularea temporară. Doar unii! Având în vedere numărul mare de maşini care vin din afară, numărul mare al samsarilor, nu putem să nu tragem concluzia că în majoritatea cazurilor nu este vorba despre uitatul înmatriculării maşinii ci despre valoare taxelor ce trebuie plătite pentru ca respectiva maşină să poată circula regulamentar pe străzile din România.
Neglijenţă! Tot ce este posibil! Dar, toată lumea ştie că posesorii de autoturisme aduse de afară, preferă să găsească tot felul de mijloace pentru a nu da bani la stat. De multe ori le iese socoteala! Dar nu mereu!
httpv://www.youtube.com/watch?v=tzzow-FKw_U

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co