Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Telecabina funcționează la capacitate maximă

Vești bune pentru cei care aleg să își petreacă ultimele zile ale vacanței de vară pe Valea Prahovei! Telecabinele funcționează la capacitate maximă pe toate tronsoanele, cu excepția celui de la Babele către Peștera, care este închisă pentru lucrări de mentenanță.
Contactați de postul Valea Prahovei TV, reprezentanții Teleferic Prahova au declarat că nu există probleme de funcționare a telecabinelor pe tronsoanele Sinaia – Cota 1400 și Cota 1400 – Cota 2000, Bușteni – Babele, acestea circulând în mod normal, conform programului afișat pe site.
De asemenea, telecabinele merg la capacitate maximă, respectiv 22-23 de persoane per cabină. Plecările sunt programate din 15 în 15 minute și se efectuează în intervalul orar 8:30 – 16:45. Excepție face ziua de luni, în cazul tronsoanelor Sinaia – Cota 1400 și Cota 1400 – Cota 2000, când programul începe la ora 10, deoarece până atunci utilajele se află în revizie tehnică. La tronsonul Bușteni-Babele revizia tehnică se desfășoară în fiecare zi de marți, ceea ce face ca atunci programul să înceapă la ora 10, în loc de 8.30.
În ceea ce privește tarifele pentru călătoria cu telecabina, acestea sunt de 75 RON pentru un adult urcare/coborâre pe traseul Bușteni – Babele, respectiv 36 RON pentru copiii cu vârsta între 5 și 12 ani. Dacă optați pentru traseul Sinaia – Cota 2000, trebuie să plătiți 50 RON pentru adulți și 25 RON pentru copiii cu vârsta între 5 și 12 ani.
În altă ordine de idei, reprezentanții Teleferic Prahova nu au fost în măsură să estimeze când se vor finaliza lucrările de mentenanță care se efectuează în prezent pe tronsonul de telecabină Babele – Peștera.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co