Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Teza cu subiect unic, amanata pentru joi

Sindicaliştii din învăţământ au continuat şi astăzi negocierile cu Ministerul Educaţiei. Tot astăzi, elevii trebuiau să intre la teze începând cu orele 12.00, însă testarea a fost amânată, iar elevii au scăpat deocamdată de emoţii. Teza cu subiect unic la limba română urma să fie boicotată de către dascăli, însă s-a luat decizia să nu se mai ţină greva şi  nici testările. Activitatea şcolară a fost, totuşi afectată, deoarece hotărârea amânării grevei a fost anunţată aseară şi nu au ştiut toţi elevii. Aşa că, astăzi, în multe unităţi şcolare de pe Valea Prahovei, prezenţa la ore a elevilor a fost scăzută. Reprezentanţii sindicatelor spun că elevii vor da susţine teza joi, dacă cerinţele profesorilor vor fi respectate.
Elevii s-au bucurat atunci când au aflat că teza la limba română a fost reprogramată. Au răsuflat uşuraţi, deoarece mai au la dispoziţie ceva timp pentru a repeta materia. Totuşi, nici ei nu se aşteptau să se ajungă la această situaţie în învăţământ.
Sindicaliştii din educaţie continuă să îi acuze pe guvernanţi pentru criza din învăţământul românesc. Profesorii sunt hotărâţi să nu renunţe la proteste pentru a-şi atinge scopurile.  Dascălii sunt nemulţumiţi, pentru că salariile nu vor creşte, iar unii dintre ei şi-ar putea pierde locul de muncă. Asta după ce Guvernul a decis să taie peste 800 de milioane de lei din fondul de salarii al Ministerului Educaţiei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=BGGmoKNZGOQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co