Actualitate

TNI: 25.000 de oferte imobiliare cu preturi intre 8.120 euro si 6 milioane de euro!

Persoanele aflate in cautarea de locuinte, pasionatii de real estate, dar si cei care sunt interesati de achizitii imobiliare cu scop investitional sunt invitati sa viziteze Targul National Imobiliar TNI ce incepe vineri, 28 octombrie, ora 10:00, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul are loc pana duminica, 30 octombrie, iar accesul se realizeaza din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 117, 136, 385, statia Casa Academiei), vizitatorii ce se deplaseaza cu masina personala avand posibilitatea de a parca gratuit in curtea interioara a Palatului Parlamentului.

Recomandam vizitatorii sa instaleze aplicatia de mobil TNI ce faciliteaza schimbul datelor de contact cu participantii targului in mod rapid si sigur. In plus, vizitatorii au acces gratuit in baza Qr codului generat de aplicatia de mobil TNI. Aplicatia este disponibila pe GOOGLE PLAY si APP STORE!

TNI: Eveniment cu portofoliu imobiliar variat si beneficii multiple pentru vizitatorii!

Editia TNI ce are loc in perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului reuneste 120 de companii expozante ce au pregatit peste 25.000 de oferte de locuinte noi, dar si vechi: garsoniere, apartamente, vile, case de vacanta din Bucuresti, ILFOV, Sebes, Constanta, Navodari, Mamaia, Valea Prahovei, Dubai, Cipru si Franta. Cea mai ieftina locuinta are pretul de 29.200 euro si este o garsoniera de 24mp din Drumul Taberei, ofertata de Remax Activ, iar cea mai scumpa proprietate promovata la targ costa 6 milioane de euro si este o vila individuala in Dubai, complet mobilata, utilata, dotata cu piscina in interior si facilitati de lux, din portofoliul Emax Real Estate.

Pentru cei interesati de achizitia de terenuri, preturile pornesc de la 8.120 euro, pentru un teren intravilan cu suprafata de 812mp in Brebu, Valea Prahovei, din portofoliul Mervani Invest si ajung pana la 3,5 milioane de euro, teren intravilan cu suprafata de 32.400mp in Popesti Leordeni, ce este promovat de Re/MAX IMPACT.

Vizitatorii Targului National Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu preturi speciale si diverse bonusuri oferite de expozantii TNI. Printre acestea mentionam: reduceri de 15% la apartamentele dezvoltate de OBA Different by Luxury, discount de 3.600 euro pentru montarea kitului de panouri solare si 2.000 euro discount din pretul standard al caselor din VillaNova Residence; reduceri de pana la 10% la vilele din ansamblul Valea Ciresilor, reduceri de pana la 150 euro/mp la apartamentele din EnVogue Residence, preturi promotionale in functie de avansul achitat pentru apartamentele cu 2 si 3 camere din ansamblul Uranus1, voucher cadou in valoare de 2500 euro oferit de ImobiliareDubai.ro, discount 5% la vilele din Bella Vitta Residence, reduceri de 2.700 euro la apartamentele cu 2 camere (50mp utili) si respectiv 3.300 euro la apartamentele de 2 camere ( 60mp utili) din Panorama City faza III, discount de 2.500 euro si excursie in Dubai pentru clientii Emax Real Estate, alaturi de multe alte surprize si beneficii pentru vizitatorii TNI, declara Cristina Bercea, PR Manager al Targului National Imobiliar.

Cunoscuti pentru conceptul investitiilor imobiliare cu randament anual garantat de 7% in statiuni la mare si la munte si proprietati imobiliare care s-au apreciat cu peste 130%, Nordis Group ofera la targul imobiliar CEC-uri de investitie cu discount procentual instant. Ne bucura participarea la Targul National Imobiliar, intrucat, intr-o perioada cu inflatie de aproape 16%, investitiile imobiliare au dovedit ca sunt cea mai sigura optiune dintre toate cele existente pe piata. La TNI vom oferta cu prioritate studiouri de la 63.900 euro +TVA, dar mai ales cele 10 apartamente cu valoare cuprinsa intre 600.000 lei si 700.000 lei, care in prezent beneficiaza de 5% TVA, dar din 2023, vor fi taxate cu 19% TVA, pentru ca ne dorim ca investitorii nostri sa faca cele mai profitabile alegeri. Rezervarea unei proprietati pana la finalul anului ofera investitorilor un avantaj financiar de 14% in 2 luni de zile. Ii asteptam pe toti cei interesati sa obtina CEC-ul de investitie, cu discount procentual unic, valabil 10 zile de la incheierea targului imobiliar, sustine Florin Postoaca, Sales Manager Nordis Group.

Printre companiile si proiectele imobiliare prezente la targul imobiliar se numara: Axxis Nova Resort & Spa, Plaza Residence, Northcoast Properties Cyprus, UniCredit Bank, White Titanic, Metropolitan Developments, Timpuri Noi Residence, Banca Transilvania, Trio Bridge View, Siena Residence, Saba Residence, First Bank, Citta del Lago, Magnolia Urban Residence, Imobiliare Dubai, Dimmer, OTP Advisors, Quantum Garden, Panorama City, Militari Residence, Central Address, iResidence, Ansamblul Valea Ciresilor, RE/MAX IMPACT, Homebond Dubai, Ocean Art Design, Ideal Residence, Prestige Residence, 123Credit, Ego Rezidential, A|B Imobiliare, Logicassa, Nataela Residence, IIDF Romania, etc.

IMOPEDIA.ro este partenerul traditional al TNI, iar la editia din 28-30 octombrie continua actiunile pentru #oLumeImobiliaraMaiBuna. Localizarea exacta a proprietatii este principala cerinta a cumparatorilor, iar imopedia.ro ofera acest serviciu prin parteneriatul cu MLS.ro. Totodata, imopedia.ro continua actiunile de informare a cumparatorilor prin emisiunile ZAI la o Cafea, sustinute de Razvan Muntean.

TNI: Situatia preturilor in imobiliare si nivelul cererii de locuinte

Piata imobiliara din tara noastra este matura si reuseste sa se adapteze actualei situatii marcate de inflatie si evolutia dobanzilor. Oscilatiile de pret sunt inevitabile in aceste conditii, dar se mentin in cote normale, creditele desi sunt mai scumpe, in continuare sunt accesibile, iar numarul de tranzactii imobiliare incepe sa isi revina dupa o evidenta contractie ce s-a resimtit in perioada de vara. Conform datelor publicate de ANCPI, numarul de tranzactii imobiliare realizate in luna precedenta a fost de 62.054, in crestere cu 3.668 fata de luna august, cele mai multe vanzari inregistrandu-se in Bucuresti, ILFOV si Timis.

Conform indicelui Imobiliare.ro, la nivel national pretul mediu solicitat pentru o locuinta a ajuns la valoarea de 1.705 euro/mp, in capitala valoarea media este de 1737 euro/mp, iar Clujul se mentine orasul din tara cu cel mai scump pret pe mp, respectiv 2.394 euro/mp.

Este o perioada in care piata rezidentiala cauta un punct de echilibru si inevitabil vom continua sa avem oscilatii de pret specifice de la o luna la alta. Chiar daca in septembrie am inregistrat scaderi de pret in jurul a 1%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, diferentele de pret sunt in continuare peste rata inflatiei. Ne asteptam ca pe segmentele mass-market si rezidentialul vechi acest reglaj inerent sa fie mai vizibil, in vreme ce preturile pentru locuintele premium, cu localizare privilegiata, proiectele calitative, in general, cel mai probabil vor continua sa se consolideze, reprezentand o buna alternativa investitionala in perioada cu inflatie mare. Daniel Crainic, Director Marketing Imobiliare.ro.

TNI: Actualii cumparatori de locuinte apeleaza la specialisti

Clientii si-au schimbat in urma pandemiei nu doar preferintele, ci si comportamentul. Actualii cumparatori prefera locuintele mai spatioase, chiar daca sunt mai departe de centrul orasului, pun accent pe spatii exterioare generoase, opteaza pentru facilitati multiple, cauta inovatie si sustenabilitate. Procesul de decizie este mai lung si de multe ori apeleaza la specialisti pentru recomandari si verificari suplimentare.

In ultimele luni cererea pe piata imobiliara s-a contractat semnificativ din cauza incertitudinilor si a inflatiei. Cu toate ca oamenii au nevoie de locuinte, acestia sunt mai reticenti decat in trecut, alegand sa se informeze mult mai bine inainte de a achizitiona un imobil. RE/MAX Action va fi prezent in cadrul TNI cu un portofoliu foarte variat, de peste 2500 de proprietati, pentru toate bugetele, iar preturile locuintelor incep de la 25.000 de euro. In aceste momente indemnam oamenii sa apeleze la profesionistii care le pot oferi consultanta in cumpararea de locuinte si solutii pentru creditare, astfel incat sa le satisfaca stilul de viata. Adrian Rus, Broker/Owner RE/MAX Action.

TNI: Dezvoltatorii sunt mai preocupati de calitatea imobilelor livrate

Pentru a se adapta noilor cerinte ale cumparatorilor de locuinte, dezvoltatorii cresc calitatea imobilelor construite. In proiectarea ansamblului de pe Bulevardul Iuliu Maniu am acordat o atentie deosebita atat confortului, cat si sigurantei viitorilor rezidenti. Acesta este motivul pentru care am decis ca fiecare cladire sa dispuna de propriul adapost antiatomic – o facilitate care este foarte greu de gasit pe piata rezidentiala autohtona. De asemenea, complexul este realizat cu materiale premium, iar apartamentele sunt mai spatioase decat ce se considera a fi «norma» pe acest segment de piata: garsonierele au peste 42 de metri patrati utili, unitatile cu doua camere depasesc, de regula, 60 de metri patrati, cele cu trei camere, 92 de metri patrati, iar cele cu patru camere, 140 de metri patrati. In plus, oferim clientilor Targului National Imobiliar (TNI) reduceri semnificative la achizitia de apartamente, in cuantum de pana la 150 de euro pe metru patrat. Raportat la valoarea totala a unei unitati locative, discountul poate depasi suma de 13.000 de euro.Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence.

TNI: Piata chiriilor din Romania urmeaza modelul american

Cererea pentru inchiriere este in continua crestere, iar Romania a ajuns sa urmeze modelul deja consacrat in Statele Unite ale Americii, unde ansambluri rezidentiale intregi sunt destinate exclusiv inchirierii.

Ultimii doi ani au adus schimbari majore in piata imobiliara, romanii dand dovada de mult mai multa mobilitate si flexibilitate, cu predilectie segmentul de studenti si tineri profesionisti, care reprezinta o proportie covarsitoare de 95-96% din totalul chiriasilor nostri. Preturile cu chiria in complexul rezidential Vitan Estates, ce este destinat exclusiv inchirierii, incep de la 350 euro/luna, iar costurile de intretinere sunt direct proportionale cu consumul fiecarei locuinte, toate apartamentele avand contoare individuale pentru apa, gaz si energie electrica, centrala proprie sau de bloc eficienta, de ultima generatie, dar si aer conditionat. Violeta Niculae, Director Operatiuni Vitan Estates.

TNI: Interes crescut pentru investitii imobiliare in tara

In ultimii ani s-a putut observa in cadrul editiilor Targului National Imobiliar interesul crescut al romanilor pentru achizitia de case de vacanta in tara. Acestia cumparau proprietati pe litoralul romanesc sau la munte cu scopul de se bucura de unul maxim doua sejururi in locatie, inchiriindu-le in restul timpului. Odata cu aparitia fenomenului work from home si a noului mod de lucru hibrid, romanii s-au putut bucura de mai mult timp petrecut in locuintele de vacanta ce a dus la evidentierea trendului second home si la noi in tara, precum si incurajarea dezvoltatorilor romani sa investeasca in acest segment de piata.

Ridicarea structurii pentru Madrid, primul dintre cele 6 blocuri ale ansamblului integrat AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, a ajuns la etajul al noualea. La fel ca si lucrarile de constructie, vanzarile la proiect avanseaza conform planului, cele mai cautate locuinte fiind studiourile si apartamentele cu doua camere, cu vedere directa la mare – pozitionarea in prima linie pe malul Marii Negre fiind, in mod evident, unul dintre principalele noastre atuuri. Preturile de achizitie pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru doua camere, respectiv 199.900 pentru trei camere. De mentionat ar fi ca majoritatea clientilor cu care am discutat au in vedere, cel putin la modul potential, valoarea investitionala a unei proprietati in AXXIS Nova Resort & SPA, chiar daca pentru unii primeaza dorinta de a avea o casa de vacanta pentru uzul propriu. Daniel Carstocea, dezvoltator AXXIS Nova Resort & SPA.

Dupa litoralul romanesc, urmatoarea zona preferata de romani pentru investitii imobiliare o reprezinta Valea Prahovei. Preferintele clientilor sunt indreptate catre apartamentele cu 2 si 3 camere, dar la fel de interesati sunt si de casele vechi, mai mici, care au o suprafata de teren de 200-500mp. Preturile ofertelor imobiliare au crescut fata de anul anterior cu 10-15%, iar in viziunea noastra pe termen mediu si lung, preturile vor stagna.

Agentia Mervani Invest prezinta in cadrul TNI proiecte noi care se vor finaliza in primavara anului 2023, spre exemplu la Busteni apartamentele cu 2 si 3 camere au pretul de 1500 euro/mp construit, in Sinaia zona semicentrala apartamentele cu 2 camere au pretul de 1300 euro/mp construit, in timp ce apartamentele cu 2 camere din Sinaia, zona centrala au pretul de 2300 euro/mp construit. Cea mai accesibila oferta din portofoliu este o garsoniera in Busteni in proiect nou ce are pretul de 50.000 euro, iar la polul opus regasim un teren cu suprafata de 2400mp in Predeal, zona ultracentrala ce are pretul de 2,4 milioane euro. Livia Popa, agent imobiliar Mervani Invest.

TNI: Romanii cu situatie financiara buna investesc in strainatate

Interesul pentru achizitii in strainatate a crescut brusc odata cu declansarea conflictului in Ucraina, iar in cadrul editiei Targului National Imobiliar din 28-30 octombrie vizitatorii au acces la oportunitati de investitii in Dubai, Cipru, iar pentru prima data la un eveniment din Romania si din Franta: Paris, Montpelier si Nisa prin intermediul agentiei franco-romane IIDF Romania.

Preturile locuintelor din Dubai vor creste constant cel putin si in urmatorii doi ani, fiind impulsionate de cererea investitorilor straini! Investitiile in Dubai sunt puternic incurajate de catre stat prin facilitati precum TVA zero pentru proprietati rezidentiale si zero taxe pe venit, in plus investitorii pot obtine facil si rezidenta. In cadrul TNI, Emax Real Estate Dubai, pune la dispozitie proprietati de calitate din Dubai, cu perspective de apreciere a valorii de piata, cu preturi incepand de la 150.000 euro, cu posibilitate de plata esalonata, direct la dezvoltator. Toti clientii care vor rezerva in cadrul editiei TNI din 28-30 octombrie o proprietate din portofoliul Emax vor beneficia de un voucher de discount in valoare de 2500 euro si o excursie in Dubai pentru doua persoane. Andreea Popa, Director General Emax Real Estate.

Alaturi de multiple oferte de investitii in Dubai, compania Northcoast Properties este incantata sa prezinte in cadrul TNI multitudinea de oportunitati care sunt disponibile in Cipru de Nord, atat pentru investitori cat si pentru cei care au in vedere stabilirea pe aceasta insula sigura si pasnica, ce se bucura de peste 320 de zile insorite pe an. “Prin achizitiile off-plan de la cei mai buni dezvoltatori, la momentul potrivit inseamna ca puteti obtine o apreciere de capital de peste 50% in doar 2 ani. Piata de inchirieri imobile este stabila, in crestere in fiecare an si beneficiati de venituri garantate din chirii, de pana la 8% intr-un an, pe o perioada de 4 ani. De asemenea, dezvoltatorii ofera rate cu 0% dobanda pe o durata de pana la 7 ani pentru proprietatile achizitionate off-plan si servicii de administrare a proprietatilor. Madalina Stanescu, Co-fondator Northcoast Properties.

TNI: Trendul tiny houses ia amploare in Romania

Conceptul de case mici mobile este consacrat in Statele Unite, avand la baza filozofia de a trai armonios cu spatiul si natura. Pentru ca in ultima perioada s-a constatat si la noi in tara un interes crescut mai ales in peisajul turistic, pentru acest tip de case mici, mobile, la TNI vizitatorii vor gasi inclusiv oferte atractive pentru tiny houses. Cu arhitectura moderna, interior amenajat pentru a crea spatii ergonomice si avantajul amplasarii versatile, un tiny house iti ofera iesirea din cotidian si intimitatea de care ai nevoie. Tehnologiile inovatoare si modalitatile inteligente de utilizare a spatiului sunt caracteristice in proiectarea si constructia caselor mici. Ocean Art Design prezinta la Targul National Imobiliar case mobile, model Vagoon House ce pot fi pozitionate departe de agitatia orasului si iti ofera o experienta inedita pentru intreaga familie, sau pot reprezenta o optiune moderna si economica pentru spatii de cazare, showroom, atelier, café-bar, street-food. Construita si utilata cu materiale de inalta calitate, avand un consum redus de energie, casa mobila este o solutie eficienta, iar preturile promotionale valabile pe durata targului pornesc de la 11.000 euro. Hayrettin Cetinturk, General Manager Ocean Art Design.

TNI: Alternativa inedita – casele pe timberframe

Sistemul timberframe este bine cunoscut si folosit de multi ani in numeroase tari din Europa. O astfel de constructie are numeroase avantaje precum rapiditatea cu care poate fi construita si montata in santier, gradul de eficienta energetica ridicat, dar si impactul redus asupra mediului inconjurator. Ne bucuram sa vedem ca din ce in ce mai multi romani sunt interesati sa construiasca case eficiente energetic si iau in calcul sistemul timberframe. O cladire eficienta energetic nu mai reprezinta un moft, ci o necesitate, mai ales daca luam in considerare criza de energie actuala. Ne dorim sa sprijinim oamenii sa construiasca mai bine, mai usor, mai rapid, mai economic, dar si mai prietenos cu mediul inconjurator. Andrada Ionita, Marketing Manager Dimmer.

TNI: Targ imobiliar cu finantare inclusa

Pentru a veni in sprijinul cumparatorilor si a facilita tranzactiile imobiliare, in cadrul targului imobiliar din 28-30 octombrie de la Palatul Parlamentului, vizitatorii primesc consultanta financiara gratuita in vederea obtinerii de credite avantajoase de la reprezentantii: UniCredit Bank, Banca Transilvania, First Bank, OTP Advisors, 123Credit, The Money Advisor.

TNI: Pavilion dedicat locuintelor verzi

Vizitatorii TNI sunt invitati la standul dedicat locuintelor verzi – Green Homes certified by Romania Green Building Council. Colaboram cu peste 50 de dezvoltatori de proiecte rezidentiale, certificarea Green Homes fiind cea mai cunoscuta certificare pentru ansambluri rezidentiale din Romania. Exista in prezent peste 16.000 de locuinte certificate sau in curs de certificare cu o valoare de piata de aproape 3 miliarde de euro. Locuintele certificate de Romania Green Building Council sunt eligibile pentru finantare prin creditele imobiliare verzi oferite de cele 9 banci partenere: Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BCR, Libra Bank, Vista Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BRD si Procredit Bank. Monica Ardeleanu, Executive Director and Research Director, Romania Green Building Council.

TNI: brand 100% romanesc cu renume european si parteneriate internationale

Targul National Imobiliar – TNI este evenimentul de referinta pentru piata imobiliara din Romania, ce reuneste intr-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agentii imobiliare, institutii financiar-bancare, institutii de asigurari, management imobiliar, industrii conexe, asociatii profesionale, investitori strategici si institutionali, precum si presa de specialitate. TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din Romania si unul dintre cele mai relevante din Europa de Est. Avand deja o traditie de 18 ani in acest segment, brandul TNI este international si se bucura de increderea si sprijinul celei mai importante organizatii imobiliare din lume. National Association of REALTORS® (NAR) este cea mai mare Asociatie Imobiliara din lume, cu peste 1,6 milioane de membri, din care peste 6000 in afara SUA. NAR are relatii bilaterale globale cu 109 institutii locale si asociatii imobiliare din 74 de tari si este Partener International al Targului National Imobiliar TNI inca din anul 2019. Misiunea NAR este de a imputernici si a implica toate comunitatile de REALTORI® prin furnizarea de cunostinte, resurse si experiente de incredere care sa ridice succesul si profesionalismul membrilor. Dan A. Negulescu, Ambasador NAR pentru Europa de Est.

In Romania, NAR este prezenta prin Parteneriatul Bilateral cu Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR), toti membrii acesteia avand calitatea de REALTORI®. APAIR, este prezenta si la aceasta editie a celui mai relevant eveniment de profil din Romania, TNI. In cadrul standului Asociatiei, vizitatorii targului vor putea afla informatii relevante despre piata imobiliara, trendurile actuale, evolutia preturilor si a interesului din domeniu. In plus, cei interesati vor putea discuta direct cu profesionisti pregatiti sa le ofere consultanta si sfaturi celor care doresc sa vanda, sa cumpere sau sa inchirieze o proprietate imobiliara. Daniel Dobre, Vicepresedinte APAIR.

Lansarea de carte in cadrul TNI

In cadrul editiei TNI din 28-30 octombrie se lanseaza cartea Cum sa ai succes in imobiliare, scrisa de unul dintre cei mai creativi oameni din imobiliare, Alex Printz. Aceasta carte este un ghid eficient de a-ti construi o cariera de succes in domeniul imobiliar. Multi agenti incepatori pleaca la drum cu ambitie si tenacitate, uitand sa isi asigure o baza solida de start in acest domeniu 100% antreprenorial. Unii nu iti slefuiesc abilitatile, nu au un plan de invatare sau o abordare strategica a afacerii, renuntand dupa primele 6 luni de activitate. Cartea este structurata in 6 capitole, fiecare avand ca focus un segment strategic al domeniului imobiliar. Vei trece astfel prin exercitii de identificare si slefuire a abilitatilor necesare acestui domeniu, iti vei construi o strategie de invatare eficienta, vei lucra la primul tau plan de afaceri si iti vei implementa prima ta strategie de marketing. Alex Printz CO-founder si Head of Strategy Mr Exclusivitate, autorul cartii Cum sa ai succes in imobiliare.

Pentru a marca un eveniment de real succes, va invitam sa descoperiti ofertele imobiliare din cadrul TNI alaturi de un pahar de sampanie oferit de Vinexpert ! Nu exista un produs in lumea aceasta care, la nivel colectiv, sa fi fost prezent la mai multe sărbători, succese, secrete si povesti istorisite de regi, presedinti si oameni influenti, decat sampania. Dragos Ghinea, degustator expert si Wine Guru al Vinexpert.

Pentru detalii despre editia Targului National Imobiliar din 28-30 octombrie va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuita pentru Android si IOS.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co