Actualitate

Traim in Romania

Sună omul la 112 şi cheamă o ambulanţă! Care plecă în viteză. Mai sună unul şi pleacă şi cea de-a doua… una după alta. Dar nu mai ajung! Cauza? Greu de crezut…dar…au fost „oprite” pe strada Griviţei, din Câmpina, de nişte cabluri care atârnau în mijlocul străzii.
Şi… mirare… mică… nu au reuşit. Ambele ambulanţe au ajuns la …poliţie. Nu de alta, dar sistemele de avertizare luminoasă au fost făcute pulbere, din cauza cablurilor care atârna între cei doi stâlpi. Cabluri, care la acea oră, erau aproape imposibil de văzut. Şoferii de pe ambulanţe s-au trezit că „zboară” sistemele de avertizare luminoasă.
Cei doi ambulanţieri spuneau că ar trebui să vină cineva să ia măsuri. Şi aşa s-a întâmplat! Numai că metoda a fost una… ca la români!
Şi aşa s-a rezolvat problema! Cel puţin… pentru moment! La locul incidentului au apărut şi poliţiştii de la circulaţie şi cei comunitari, care trebuie să afle cine este… de vină!
A cui a fost vina? Rămâne de văzut! Un lucru este cert: cele două ambulanţe nu vor  mai putea circula pe drumuri cu sistemele de avertizare luminoasă pornite. Şi asta din cauza unor cabluri.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co