Actualitate

Ziua Jandarmeriei Rurale

Moment de sărbătoare pentru jandarmii din toată ţara. S-au împlinit 116 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Rurale. Aşa că, pe lângă activităţile pe care le desfăşoară în mod normal, jandarmii s-au gândit să le dea posibilitatea câmpinenilor să vadă ce este înăuntru unei unităţi în care, în mod normal, nu ar avea ce să caute. După ce au trecut prin mai multe zone ale cazărmi, a venit momentul pe care toţi îl aşteptau: prezentarea armamentului din dotarea jandarmilor. Moment „degustat” atât de copii, dar şi de părinţii lor.
Au pus mâna pe arme, s-au uitat prin lunete, au văzut chiar cum arată o armă pe care au văzut-o în filmele cu Rambo. Şi s-au simţit minunat.
Au vrut să le arate câmpinenilor ce înseamnă jandarmeria şi au reuşit. Copii de câţiva ani, elevi şi chiar părinţi s-au bucurat de acest moment. Numai că… jandarmii au şi un alt scop: acela de a atrage cât mai mulţi tineri către uniforma albastră.
Acţiuni de acest au fost organizate destul de des în ultimii ani. Este dovada clară că jandarmeria doreşte ca relaţia cu populaţia să fie una cât mai deschisă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co