Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Traseul 8 revine pe strada Căliman incomplet asfaltată

Societatea Transport Călători Express S.A. anunță că autobuzele traseului 8 (Hale – Catedrală – Cimitir Bolovani) vor reveni la ruta normală începând cu data de 1 septembrie, deși lucrările de reparații nu sunt încă finalizate.
Societatea a publicat anunțul în condițiile în care, din data de 28 iulie, traseul a circulat deviat, ca urmare a începerii lucrărilor de asfaltare pe străzile Căliman și Venus.
Conform anunțului făcut de TCE, începând cu data de 1 septembrie 2018, traseul 8 revine la ruta normală, ca urmare a finalizării lucrărilor care s-au efectuat pe strada Căliman.
Din păcate însă, imaginile pe care le-am filmat la fața locului, respectiv pe Strada Căliman, par să arate că lucrările nu sunt tocmai încheiate. Așadar, se pot observa porțiuni de carosabil neasfaltate complet, precum și zone unde covorul asfaltic nu a fost așternut până la nivelul gurilor de canal, astfel încât acestea sunt prea ridicate față de nivelul carosabilului și reprezintă un pericol pentru șoferi. În plus, indicatoarele rutiere care anunță faptul că în zonă se execută lucrări nu au fost deocamdată ridicate, ele îngustând carosabilul și obligând șoferii să oprească pentru a permite trecerea autovehiculelor care vin din sens opus.
Cât despre trotuare, ce să mai vorbim. Probabil că va ma trece un timp până când și acestea vor fi reparate și asfaltate complet. Dar, ce-i drept, pe trotuare nu circula autovehicule. Ci doar se depozitează gunoaie.
În aceste condiții, postul de televiziune Valea Prahovei TV a solicitat un punct de vedere Primăriei Municipiului Ploiești cu privire la stadiul lucrărilor de asfaltare pe strada Căliman și la data finalizării acestora. Răspunsul Direcției de Comunicare, relații Publice a instituției a fost prompt și îl redăm întocmai: “Conform informaţiilor primite de la Direcţia Tehnic Investiții, lucrarea de investiţii privind “Refacere sistem rutier – strada Căliman” se va finaliza în data de 3 septembrie 2018”.
Rămâne de văzut cum vor circula autobuzele liniei 8, care își vor relua traseul obișnuit, adică prin strada Căliman, începând de sâmbătă, 1 septembrie 2018.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co