Actualitate

Trecem la ora de iarnă

La acest sfârșit de săptămână trecem la ora de iarnă. Concret, aceasta înseamnă că duminică, 28 octombrie, ceasurile vor fi date cu o oră înapoi, astfel că ora 04.00 va deveni ora 03.00.
CFR Călători anunță că mersul trenurilor nu va fi influențat de această modificare. Astfel, când ceasul va fi dat cu o oră în urmă, toate trenurile de călători care vor pleca din gări la ora din Mersul Trenurilor în vigoare, respectând ora Europei Orientale.
Nici transportul de călători între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina nu va fi modificat, întrucât și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale se va face tot în noaptea de sâmbătă, 27 octombrie, spre duminică, 28 octombrie.
CFR Călători recomandă pasagerilor ca, înainte de efectuarea călătoriei, să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii, conform reglementărilor în vigoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co