Actualitate

Trei puncte pentru locul 3!

Petrolul a luat restanţa cu Chindia Târgovişte şi a urcat tocmai pe locul 3 în ierarhia ligii a doua. S-a impus cu 2-0, actorii principali ai succesului fiind fundaşul Florin Plămadă şi atacantul Sergiu Arnăutu. Plămadă a înscris, în premieră, pentru Petrolul după o pasă a lui Arnăutu.

Acesta din urmă s-a transformat din pasator în marcator în repriza a doua. Olandezul Lumu a profitat de o greşeală a târgoviştenilor, i-a pasat lui Arnăutu, iar acesta a marcat la colţul lung.
Mijlocaşul Marinescu a redebutat pe Ilie Oană sub privirile băieţelului său. Cei doi s-au bucurat la final împreună cu jucătorii şi suporterii.
După principiul ”frate, frate, dar promovarea e pe puncte”, Grozavu l-a învins pe prietenul său Moldovan. O victorie care îi asigură linişte antrenorului petrolist în timp ce fostul internaţional este contestat de suporteri.
Petrolul a reuşit să “lege”, din nou, două victorii consecutive, obţinute, de data aceasta, în compania unor contracandidate la promovare. Gruparea ploieşteană poate tripla seria victorioasă, tot pe “Ilie Oană”, duminică, de la ora 13.00, contra bănăţenilor de la ASU Politehnica Timişoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co