Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Teatrul Toma Caragiu Ploiești dă startul noii stagiuni

Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești se pregătește să înceapă o nouă stagiune, care va debuta mâine, 14 septembrie, cu un spectacol dedicat celor mici.
Conducerea instituției a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, principalele puncte de interes ale noii stagiuni, dar și spectacolele cu care vor debuta cele trei secții ale Teatrului.
Astfel, mâine, de la ora 19:00, are loc prima reprezentație din aceasta toamnă a secției Teatrul de Animație pentru copii și tineret „Imaginario”, intitulat „Prostia Omenească”, cea mai recentă producție a secției.
Secția Dramă va susține prima reprezentație a acestei stagiuni, sâmbătă, 15 septembrie, când, de la ora 18:30, este programată spectacolul “The Night Alive”, o comedie dulce-amară despre partea întunecată a vieții.
Duminică, 16 septembrie, de la ora 18:30, este rândul secției Teatrul de revistă „Majestic” să își reia activitatea, invitând publicul să pătrundă în atmosfera misterioasă a Bucureștiului interbelic prin intermediul spectacolului “Zaraza”.
Directoarea Teatrului, Mihaela Rus, a vorbit despre modalitatea inedită în care instituția și-a promovat noua stagiune.
De asemenea, Mihaela Rus a prezentat și dificultățile cu care se confruntă instituția pe care o conduce.
Prin urmare, sunteți așteptați, cu mic, cu mare, să vă bucurați de spectacolele stagiunii 2018-2019 puse în scenă de Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești, care promite că se va strădui să păstreze cadența cu care și-a obișnuit publicul și până acum.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co