Actualitate

Tricolorul, salvat în ultima clipă?

Potrivit unor surse neoficiale, Tricolorul LMV Ploiești și-ar putea continua activitatea.

Există o discuție ca formația care a câștigat, într-un singur sezon, titlul, Cupa și Supercupa României să fie salvată. Dacă părțile se vor pune de acord, s-ar putea decide o colaborare între foștii sponsori ai clubului CSM Ploiești și Consiliul Județean. Un semn ar fi și faptul că Federația Română de Volei nu a anunțat oficial până acum că fosta campioană se retrage din Divizia A1. În plus, formația ploieșteană este trecută și pe graficul viitorului sezon al Cupei României.

Turneul final al acestei competiții se va disputa în perioada 11-15 mai. Tricolorul este calificată direct în sferturile de finală ale Cupei, care se vor desfășura în ianuarie 2019. Și ar trebui să întâlnească învingătoarea meciului dintre VCM Piatra-Neamț și Știința Explorări Baia-Mare.

Dacă soarta echipei ar putea fi salvată în ultimul moment, în schimb cea din Europa este pecetluită. Formația ploieșteană s-a retras din cupele europene. S-a luat această decizie din cauza faptului că bugetul nu poate asigura o asemenea participare. Mai mult, la acest moment echipa nu mai are niciun jucător, fiecare plecând la alte grupări din țară sau din străinătate. Tricolorul ar fi trebuit să joace în Challenge Cup cu o formație din Bulgaria, dar în aceste condiții meciul nu va mai avea loc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co